Kaasgehaktbrood

Kaasgehaktbrood
Recept Afdrukken
Kaasgehaktbrood
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Porties
personen
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Meng het gehakt met de eieren en de fijngesneden verse kruiden en vorm er een ‘nest’ van.
  2. Zet in het nestje de kaas.
  3. Zet de pelletgrill of reguliere barbecue aan en stel hem in op een temperatuur van 180°C.
  4. Bedek de kaas met een dekseltje gemaakt van aluminiumfolie. Dit om te voorkomen dat de kaas er boven uit rijst.
  5. Zet het nestje er op (indirect) en bak dit voor ± 45 minuten
  6. Verwijder halverwege het aluminiumfolie. Op de bovenkant van de kaas gaat een knapperige korst komen.
  7. Grill op het einde de plakjes spek krokant. Snijd voor het serveren het gehaktbrood in punten en leg er een krokant plakje spek op. Serveer direct.
Notities

Extra nodig

  • aluminiumfolie

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*