Kip taquitos

Kip taquitos


Recept Afdrukken
Kip taquitos
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Verwarm de barbecue voor op 200°C en richt in op indirecte methode.
  2. Smeer de kippendijen in met olijfolie en een beetje barbecuerub. Gril de kippendijen gaar tot een kerntemperatuur van 70°C.
  3. Pluk de kippendijen. Snijd de lente-ui in ringetjes. Giet de mais af. Meng in een kom de roomkaas met de geplukte kip, 2 eetlepels barbecuesaus, mais, kaas en lente-ui. Breng op smaak met zout en peper. Houd iets kaas achter.
  4. Beleg de tortilla met het kippenmengsel en rol het strak op. Doe dit met alle tortilla’s. Smeer de rol in met een beetje olie.
  5. Leg de tortillarol op het indirecte gedeelte barbecue, besprenkel met een beetje kaas en gril in 8-10 minuten mooi goudbruin en knapperig.
  6. Haal ze van de barbecue en serveer direct.
Notities

Extra nodig

  • kernthermometer

Wij gebruiken

Wijntip van Wijnhuis Robbers & van den Hoogen

Deze video is i.s.m. Kiprecepten.nl gemaakt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*