Mini-saucijzenbroodjes met cheddar en jalapeño

Mini-saucijzenbroodjes met cheddar en jalapeño


Recept Afdrukken
Mini-saucijzenbroodje met cheddar en jalapeño
Instructies
  1. Richt de barbecue in voor de indirecte methode en verwarm voor op 180°C.
  2. Snijd de jalapeño’s in kleine ringetjes. Scheid het eiwit van het eigeel en zet beide apart.
  3. Meng de gehaktkruiden, het eiwit, de cheddar kaas en de jalapeno’s door het gehakt. Houd iets kaas achter.
  4. Rol het bladerdeeg uit. Verdeel het gehakt over het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg over het gehakt en prik de rand af met een vork.
  5. Snijd het bladerdeeg in mooie een-haps-stukjes. Leg een velletje bakpapier op de koude pizzasteen en verdeel de mini-saucijzenbroodjes hierover.
  6. Klop het eigeel los en smeer het over de mini-saucijzenbroodjes. Verdeel het overgebleven beetje geraspte kaas over de saucijzenbroodjes.
  7. Bak de saucijzenbroodjes tot ze mooi goudbruin zijn.
Notities

Extra nodig

  • deegroller
  • pizzasteen
  • bakpapier