Zoete peperspiesjes van runderfilet

Zoete peperspiesjes van runderfilet


Recept Afdrukken
Zoete peperspiesjes van runderfilet
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 60 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Marineer het vlees met een marinade van aardbeienjam, de gekneusde groene pepers en sojasaus.
  2. Laat het tenminste 1 uur trekken en ‘wikkel’ het vervolgens op een prikker.
  3. Gril de spiesjes op middelmatig hoog vuur tot de gewenste garing.
  4. Als je van de zoete, peperige smaak houdt, kun je de spiezen nogmaals bestrijken met de marinade.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*