Pizza kipcurry met bloemkoolblad

Pizza kipcurry met bloemkoolblad


Recept Afdrukken
Pizza kipcurry met bloemkoolblad
Kook Tijd 30 minuten
Porties
pizza
Kook Tijd 30 minuten
Porties
pizza
Instructies
  1. Maak de barbecue klaar voor indirecte hoge hitte (200°C). Leg de pizzasteen op het rooster, sluit de deksel en verwarm de pizzasteen voor.
  2. Snijd de kippendijen en de bloemkoolbladen fijn en meng het door de gele currypasta met een scheutje koolzaadolie. Snijd de rode ui en paprika in dunne ringen.
  3. Smeer 1 eetlepel crème fraîche over de pizzabodem. Verdeel de kip, bloemkool, ui en paprika over de bodem. Verdeel kleine kloddertjes crème fraîche over de bodem en strooi de geraspte kaas over de pizza.
  4. Doe de pizza ongeveer 10 minuten in barbecue op de pizzasteen of tot hij mooi knapperig gebakken is. En bak de volgende.
Notities

Extra nodig 

  • pizzasteen
  • pizzaschep