Pizza met rood fruit en chocolade

Pizza met rood fruit en chocolade


Recept Afdrukken
Pizza met rood fruit en chocolade
Maaltijd Desserts
Kook Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 15 minuten
Porties
personen
Maaltijd Desserts
Kook Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 15 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Bereid een barbecue voor op indirecte wijze (220 – 260°C) en verwarm de pizzasteen voor. Laat hem zeker 15 minuten warm worden.
  2. Was het fruit en snijd in stukjes. Zet apart. Rol het deeg uit. Smelt de chocolade au bain-marie.
  3. Meng de poedersuiker met de mascarpone en smeer dit royaal over het deeg. Leg bakpapier op de pizzasteen en bak de pizza 3 à 4 minuten.
  4. Haal de pizza van de steen en beleg met het verse fruit.
  5. Leg de pizza weer terug op de pizzasteen en laat het fruit lauwwarm worden. Haal de pizza eruit en besprenkel rijkelijk met de chocoladesaus. Serveer direct.
Notities

Extra nodig:

  • pizzasteen
  • bakpapier