Portobello burger

Portobello burger
Recept Afdrukken
Portobello burger
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Instructies
  1. Verwarm de barbecue voor op 180°C. Klop met een vork of een mini-garde de miso, siracha en los. Bestrijk dit mengsel royaal op beide zijden van de portobello’s.
  2. Snijd de komkommer met behulp van een mandoline of dunschiller in lange dunne linten. Leg ze in een middelgrote kom en lente-uitjes en voeg de ingrediënten voor het dressing toe en meng voorzichtig.
  3. Maak de Aziatische guacamole. Doe alleingrediënten(behalve de chilivlokken en sesamzaadjes) in een kleine kom of blender en mix goed door elkaar totdat je een mooie gladde guacamole hebt. Bestrooi met de sesamzaadjes en chili-vlokken.
  4. Gril de portobellos eerst met de bovenkant naar beneden, gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur, tot ze sappig en zacht zijn. Draai en gril nog een paar minuten. Zet ook even de broodjes aan op de barbecue en beleg de broodjes met de portobello, de komkommerlintsalade en de guacamole.
  5. Besmeer de broodjes met een royale hoeveelheid Aziatische guacamole, plaats de portobello met de onderkant naar naar boven en leg daarop een bergje van de komkommerlint en wortelsalade, top af met een klein beetje sriacha. Gebruik de overgebleven Aziatische guacamole voor de bovenkant van het broodje en leg het broodje op de portobello.
Notities

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*