De beste steakmarinade en gegrilde ribeye

De beste steakmarinade en gegrilde ribeye


Recept Afdrukken
De beste steakmarinade en gegrilde ribeye
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 2 uur marineren
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 2 uur marineren
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng in een kom sojasaus, citroensap, olijfolie, Worcestershiresaus, gehakte knoflook en peterselie, Italiaanse kruiden, zout en peper. Marineer de ribeyes minimaal 2 uur in deze marinade. Laat het vlees een half uur voordat je het gaat grillen op kamertemperatuur komen.
  2. Bereid je barbecue voor op een temperatuur van 220-230°C en richt de barbecue in voor de directe methode.
  3. Gril het vlees 3 minuten per kant en creëer mooie grillstrepen. Haal het vlees van de barbecue bij een kerntemperatuur van 52°C. Laat het vlees nu 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Trancheer het vlees en serveer direct.
Notities

Extra nodig

  • kernthermometer

Wij gebruiken

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*