De beste steakmarinade en gegrilde ribeye

De beste steakmarinade en gegrilde ribeye


Recept Afdrukken
De beste steakmarinade en gegrilde ribeye
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 2 uur marineren
Porties
personen
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 2 uur marineren
Porties
personen
Instructies
  1. Meng in een kom sojasaus, citroensap, olijfolie, Worcestershiresaus, gehakte knoflook, Italiaanse kruiden, zout en peper. Marineer de ribeyes minimaal 2 uur in deze marinade. Laat het vlees een half uur voordat je het gaat grillen op kamertemperatuur komen.
  2. Bereid je barbecue voor op een temperatuur van 220-230° en richt hem in voor de directe methode.
  3. Gril het vlees zo’n 3 minuten per kant en creëer mooi grillstrepen. Haal het vlees van de barbecue bij een kerntemperatuur van 52°. Laat het vlees nu 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Notities

Wij hebben gebruik gemaakt van de volgende materialen
- Outdoorchef Kensington 480 G
- Gasfles van Benegas Light
- Ribeye van Topsteak.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*