Steak sandwich

Steak sandwich
Recept Afdrukken
Steak sandwich
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Knoflook Aioli: Meng mayonaise en knoflook, citroensap en zout&peper samen.
  2. Zet 30 minuten apart om de smaak te ontwikkelen (niet langer dan 3 dagen bewaren).
  3. Gekarameliseerde ui: Smelt boter in een koekenpan op middelmatig vuur. Voeg de uien en de boter toe.
  4. Plaats de deksel eropen laat 20 minuten staan, roer één of twee keer.
  5. Verwijder deksel en bak nog eens 20 minuten, roer af en toe, totdat de ui goudkleurig is Voeg suiker, azijn, zout en peper toe.
  6. Bak nog 10 minuten tot het heel zacht geworden is. Haal van het vuur en houd het warm.
  7. RUNDVLEES
  8. Neem rundvlees 20 minuten voor het grillen uit de koelkast.
  9. Breng royaal op smaak met een BBQ-rub
  10. Grill het vlees diercet op hoge temperatuur tot een ker van 50 graden.
  11. Leg rundvlees op een bord, bedek het losjes met folie en laat het 5 - 10 minuten rusten. Snijd vervolgens dun over de korrel.
  12. Het opmaken van de sandwich
  13. Snijd Turks brood in 15cm / 6 "lengtes en deel het in twee.
  14. Verspreid op de bodem royaal met knoflook aioli. Top met rucola, vervolgens plakjes tomaat, rundvlees, gekarameliseerde ui.
  15. Verdeel het bovenste stuk brood met mosterd en leg het daar bovenop.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*