Wrap met tonijn en gegrilde groente

Wrap met tonijn en gegrilde groente


Recept Afdrukken
Wrap met tonijn en gegrilde groente
Maaltijd Lunch, Voorgerecht
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Voorgerecht
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Steek de houtskool in de barbecue aan en verwarm met het rooster erin naar temperatuur van 220°C.
  2. Snijd de tonijnfilet in rechthoeken van 4 centimeter breed. Halveer de venkels en de kropjes little gem in de lengte. Snijd de wortels en de helft van het groen van de lente-uitjes.
  3. Gril de gehalveerde mini venkels en de rode peper in totaal 8 minuten, keer ze tijdens het grillen elke 2 minuten. Gril de little gem 4 minuten op het snijvlak, keer ze om en gril nu 2 minuten. Gril de lente-uitjes ongeveer 2,5 minuut, keer ze en gril nogmaals 2,5 minuut. Sluit na elke handeling de deksel van de barbecue.
  4. Breng de barbecue naar een temperatuur van 250°C. Snijd intussen de gegrilde mini venkels in plakjes, de sla in reepjes en de lente-uitjes en de rode peper in ringetjes.
  5. Bestrijk de tonijnfilet rondom met de olijfolie en gril de lange zijden van de tonijn elk ca. 1 minuut zodat de kern nog rauw is. Snijd de tonijnfilet in dunne plakjes en besprenkel met de sojasaus.
  6. Meng de gegrilde groenten en de wakame door elkaar en verdeel over de wraps. Beleg met de plakjes tonijn. Bestrooi tenslotte met het sesamzaad en rol de wraps op.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*