Wagyu flat iron steak (sukade) met gewokte groenten

Wagyu flat iron steak (sukade) met gewokte groenten


Recept Afdrukken
Wagyu flat iron steak (sukade) met gewokte groente
Prep Tijd 18 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Prep Tijd 18 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Instructies
  1. Steek de BBQ aan en ga hierbij voor directe hitte en een temperatuur van 250°C.
  2. Snijd de paksoi in ringetjes, de paprika en komkommer in reepjes en scheur de shitakes. Zet apart.
  3. Gril het vlees op directe gedeelte. Wij grillen tot een kerntemperatuur van 48°C, halen hem dan van de barbecue en laat het vlees even rusten.
  4. Tijdens het rusten van het vlees, wok je de groenten.
  5. Zet de wok op de barbecue met een scheutje olie. Wok de groenten erin en breng op smaak met de oestersaus, sojasaus en sesamolie.
  6. Trancheer het vlees in reepjes en serveer met de gewokte groenten.
Notities

Extra nodig

  • wok

Wij gebruiken

Wijntip van wijnhuis Robbers & van den Hoogen