Maak je zelf je rub, vijzel dan de espressobonen met de diverse kruiden en noten. Smeer de steaks in met een beetje olie en bestrooi met de rub.
Snipper de ui en knoflook, maak de spruitjes schoon, snijd de kastanjechampignons in plakjes en de bietjes in blokjes.
Richt de barbecue voor de indirecte methode en verwarm tot 220°C. Zet de wok op het directe gedeelte.
Verwarm de olie in de wok en doe de uitjes en knoflook in de wok. Zet dit even kort aan en voeg de spruitjes en champignons toe. Bak dit eventjes door en zorg dat de champignons mooi bruin worden.
Voeg nu de 500 ml wildbouillon toe en laat het inkoken. Als het bijna ingekookt is voeg je de bietjes en de honing toe en warm je het geheel even kort door.
Gril vervolgens de steaks 3-4 minuten per kant op het directe gedeelte. Haal de steaks van de directe gedeelte en laat ze indirect garen tot een kern van 52°C.
Serveer de wildzwijnsteaks met de gewokte groenten en garneer met de gehakte walnoten.