
Winterse flammkuchen
Equipment
- pizzasteen
Ingrediënten
- Flammkuchen kant-en-klaar
Flammkuchen met vijgen en Parmaham
- 2 in donkere vijgen plakjes
- 50 ml crème fraîche
- 2 el barbecuesaus
- 1 in Danish blue blokjes
- 5 plakjes Parmaham
Flammkuchen met rookworst
- 1 in rookworstdunne plakjes gesneden
- 50 ml crème fraîche
- 2 el barbecuesaus
- 1 handjevol zuurkool
- 1 in appel dunne plakjes
- 50 g spekblokjes
Flammkuchen met zalm en spinazie
- 50 ml crème fraîche
- 2 el barbecuesaus
- een paar blokjes diepvries spinazie
- 200 g gerookte zalm
- 1 mespunt nootmuskaat
- 4 el geraspte Parmezaanse kaas
- zout en peper
Instructies
- Bestrijk als eerste de flammkuchen met de crème fraîche. Verdeel daarna de ingrediënten over de flammkuchen en bak in ca. 6 minuten gaar.