Verwarm de barbecue voor op 200°C, directe warmte.
Doe alle ingrediënten voor de koriander limoen-mayonaise in een blender en maak er een gladde dressing van. Breng op smaak met zout en peper en zet apart.
Maak de rub door alle ingrediënten met elkaar te mengen.
Snijd de kipfilet in 2 helften. Smeer de kip in met olie en bestrooi rondom met de rub.
Gril de kipfilet tot het een kerntemperatuur van 70°C heeft bereikt. Haal van de barbecue en laat 5 minuten, losjes onder aluminiumfolie, rusten.
Snijd de broodjes open en gril kort aan. Beleg het broodje met de sla, kip, plakjes avocado, de ingelegde jalapeño pepers en royaal met de koriander limoen-mayonaise. Doe de bovenkant erop en serveer direct.
Teriyaki Pina Colada Burger keukenmachine met gehaktmolenkwastjekernthermometeraluminiumfolie 780 g runderlappen20 g speklapjes80 ml teriyakisaus1 ananas1 zakje geraspte kaas8 plakjes ontbijtspek4 hamburgerbroodjeszout en peperPina Coladasaus300 ml kokosroom150...
Dutch style bbq-mussels gietijzeren pan 2 kg verse mosselen300 g spek50 g gezouten roomboter800 g Hollandse roerbakgroenten2 el Roquefort250 ml kookroomstokbroodbieslook Bereid een bbq voor op directe bereiding met een temperatuur van 180°C.Spoel intussen de...
BBQ-bearclaw / BBQ-berenklauw pankernthermometerhouten satéprikkers 500 g rundergehakt1 el bbq-rub2 uienbbq-sauszout en pepersatésaus150 g pindakaas2 el mirin2½ el sojasaus2 tl honing½ tl knoflookpoeder80 ml kokend water Richt de barbecue in met een indirect en...
BBQ-carnitas in bao buns kernthermometerDutch Oven procureur van ca. 1100 grambbq-rublittle gembao bunslente-uikruidenmengsel2 el basterdsuiker1 el oregano2 tl komijnpoeder1 tl paprikapoeder1 ui5 teentjes knoflook1 rode peper2 laurierblaadjes1 sinaasappel4 el...