
BBQ Gourmet
Ingrediënten
- olie
- zout en peper
lamsvlees
- 8 stukjes gourmet lamsvlees t-bone
- 1 potje knoflookmosterd
tournedos rossini
- 8 stukjes gourmet tournedos
- 1 potje Spaanse Iberico pate
wagyuburger met camembert
- 8 gourmet wagyuburgers
- 1 set fleur-de-camembert
knoflookgarnalen
- 8 gourmet knoflookgarnalen
- 1 bakje zeekraal
varkenshaas saltimbocca
- 8 stuks gourmet Iberico varkenshaas
- 8 plakjes Iberico ham
- 8 blaadjes salie
- 8 cocktailprikkers
Instructies
- Zet de Quickstarter in de Tabl’O en vul met 20 kokosbriketten en 3 aanmaakblokjes. Steek aan. Na ongeveer 20 minuten zullen de kokosbrikketten een grijze aslaag hebben. Verdeel met de tang de kokosbrikketten in de Tabl’O. Zet de kookplaat erop en bedien de ventilatiegaten voor de juiste temperatuur.
- Smeer het lamsvlees in met de knoflookmosterd en leg ze op een schaaltje.
- Leg de tournedos, wagyuburgers en de knoflookgarnalen, zeekraal op eigen schaaltjes.
- Leg een blaadje salie op het varkensvlees en wikkel dit vast met de ham. Zet eventueel vast met een cocktailprikker. Leg ook op een schaaltje.
- Haal de set Fleur de camembert uit de verpakking en zet op de bbq. Laat rustig warm worden.
- Schenk een beetje olie op de bakplaat. Bak de verschillende items op de bakplaat. Serveer de gegrilde tournedos met een lepel paté erop. Snijd voor de broodjes wagyburger, het broodje open, leg hier de wagyu burger in met een beetje van de warme camembert.
- Smakelijk eten!
Video
Notities
- gourmetstel, wij gebruiken de Tabl’O.
En ook deze items gebruiken wij van Beef&Steak voor onze BBQ Gourmet:
- Knoflookmosterd -> https://bit.ly/3F2xc1U
- Spaanse Iberico pate -> https://bit.ly/3D3mSpz
- Set fleur-de-camembert -> https://bit.ly/3oWdFd5
- Iberico ham -> https://bit.ly/3bWFnAn